Image

Van restaurant naar partner voor cateringen en evenementen

In 2015 zijn we vanuit onze passie voor Indonesisch eten begonnen met een restaurant in het centrum van Ede. In 2023 zijn we een nieuwe weg ingeslagen en doorgegroeid tot waar we nu staan: jouw partner voor jullie unieke gelegenheid.

We koesteren onze restaurantachtergrond en verheugen ons erop om ook jouw gelegenheid te verrijken met een authentieke Indonesische beleving. Uiteraard met de gastvrijheid, glimlach en kwaliteit die je van ons gewend bent.

Maak kennis met ons team

Team Willy’s 2 Go deelt een passie: liefde voor lekker eten en het creëren van onvergetelijke ervaringen. Ons team werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw gelegenheid tot in detail geregeld is, zodat jij kan genieten van het moment.

Image

Volg ons op Instagram

Image

Goed om te weten…

Bij Willy’s 2 Go denken we niet alleen aan jou, maar ook aan de medemens en de planeet. Zo zetten we ons, in samenwerking met Pastor Max, in voor dak- en thuislozen en maken we gebruik van biologisch afbreekbare materialen. Zo doen we ons best om ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Voor dieetwensen en allergieën gaan we graag in gesprek. Er zijn voldoende opties beschikbaar, zodat al jouw gasten kunnen genieten van onze gerechten, ongeacht hun dieetwensen of allergieën.