Buffetten

De buffetten van Willy's 2 Go zijn meer dan een standaard buffet. Door onze jarenlange ervaring hebben wij oog voor de aankleding en details. 

Binnen ons assortiment zijn volop mogelijkheden. Of jullie nu kiezen voor een buffet waarbij de saté centraal staat, of een combinatie van allerlei verschillende gerechten, wij gaan graag met je in gesprek over jullie wensen, behoeften en natuurlijk budget. 

Uitleg van onze gerechten, vragen over allergieën of dieetwensen, het afruimen van de tafels of het opruimen van de locatie. Ons personeel blijft graag aanwezig om jullie hier wederom volledig te ontzorgen.

Image

Satébar

Een bekend concept in Ede en omstreken: de saté van Willy’s 2 Go. Met onze satébar brengen we dit concept voor even naar jou unieke gelegenheid. Vanaf deze authentiek Indonesische satébar zullen wij jouw gasten middels een ‘live cooking’ concept bedienen.

Door onze huisgemaakte saté vers bij jou op locatie te barbecueën op houtskool blijven de smaken en kwaliteit optimaal behouden en prikkelen we direct alle andere zintuigen. Met onze satébar op locatie laten we jullie gasten zien, horen, ruiken en natuurlijk proeven, een echte beleving!

Image 1
Image 2
Image 3

Organiseer jouw eigen event

Bij Willy's 2 Go gaan we een stapje verder in het creëren van onvergetelijke momenten. Zo organiseren we op basis van jullie wensen en budget complete evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een foodplein op de oprit van jullie bedrijf. Naast beleving en kwaliteit staat lokaal ondernemen bij ons hoog in het vaandel. Wij werken dan ook graag samen met ondernemers bij jullie uit de buurt. 

Het laten organiseren van een evenement door Willy's 2 Go betekent dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken.  Wij zorgen voor de aankleding, entertainment en natuurlijk het culinaire aspect. Met ons oog voor kwaliteit, creativiteit en gastvrijheid zorgen we ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor jou en je gasten.

Image
Image

Altijd inbegrepen

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij ontzorgen je dan ook maar al te graag. Dit houdt in dat bij al onze buffetten een rieten mandje (t.b.v. bord), bestek maar ook andere benodigdheden zoals buffettafels, warmhoudbakken en serveermaterialen inbegrepen zijn. Afwassen is niet nodig, wij wassen alles na gebruik graag voor je af.