Vlegeldag Bennekom 

Tijdens de Heideweek (jaarlijks in de laatste volle week van augustus) vindt op woensdag in Bennekom de Vlegeldag plaats. Vlegeldag is een boerenmarkt en oogstfeest met veel aandacht voor oude ambachten en cultuuruitingen. Vlegeldag trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers naar het Bennekomse centrum.

Willy's 2 go is vanaf 2016 een onderdeel van ons evenement op Vlegeldag geworden nadat we bij elkaar waren gekomen om te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Willy en zijn familie maken ons evenement deze dag/avond compleet met de overheerlijke saté die iedereen onderhand wel heeft geproefd. 

Hopelijk mogen we nog lang genieten van deze lieve hardwerkende mensen die niet meer weg te denken zijn en een begrip in Bennekom zijn geworden!

Jan en Ina van Café de Dorpsherberg.

Image 1
Image 2
Image 3
Image 1
Image 2
Image 3

Summerbeach Ede 

Catering Molukse band MASSADA

Tijdens dit evenement wordt Stadspark Ede tijdelijk omgetoverd tot een stadstrand met palmbomen. Een plek waar je samen kunt sporten, in de zon kunt zitten en kunt genieten van de Summervibes van verschillende artiesten terwijl je geniet van een cocktail van paviljoen Summerbeach.

Tevens heeft Willy's 2 Go tijdens dit evenement de catering voor de Molukse band MASSADA mogen verzorgen.

Willy's 2 Go heeft meerdere dagen bij ons op het evenement gestaan tijdens Summerbeach 2023. Een fijne partner om mee samen te werken. Altijd vriendelijk, goede kwaliteit eten en perfecte service. Duidelijk in de communicatie tegen de organisatie en super sociaal naar alle gasten. De kraam en barbecues zien er goed en verzorgd uit en er is ook zeker aandacht gegeven aan de gehele verzorging denk aan aankleding van planten en signing met leuke krijtborden. Zeker een aanrader en een toevoeging voor je evenement.

Amy Uijterwaal, Harvest Café & organisatie Summerbeach Ede 

Heideweek Culinair

Het was een culinaire happening op het Oude Kerkplein tijdens de laatste vrijdag van de Heideweek. Het plein werd omgetoverd tot een foodfestival met muziek, entertainment, drinks en heel veel heerlijke gerechten van diverse Edese restaurants

Willy2Go op je evenement is absoluut van toegevoegde waarde. Gastvrij en lekker! Ze maken er een heerlijk feestje van.

Altijd met een verzorgde uitstraling van hun stand en altijd die gastvrije glimlach.

Van Heideweek Culinair tot aan een festival op bijvoorbeeld een bedrijf of sportvereniging. Het is altijd een geweldig samenwerking.

Esther Werkman, EDES Proeflokaal en organisatie Heideweek Culinair.

Image 1
Image 2
Image 3
Image 1
Image 2
Image 3

Vorkje Prikken Ede

Laat je tijdens Pinksteren volledig onderdompelen in al het lekkers dat Vorkje Prikken te bieden heeft. Je kunt in het Openluchttheater van Ede het hele weekend genieten van smaken uit verschillende culturen bij ruim 20 deelnemers, onder wie veel bekende Edese ondernemers. Proef en beleef Ede op haar best onder het genot van een heerlijk verfrissend drankje en livemuziek.

Image

Willy's 2 Go Op Jouw Evenement

Willy's 2 Go staat jaarlijks op vele verschillende evenementen verdeeld over het hele land. Vanuit onze bekende satébar serveren wij ons huisgemaakte saté, vers van de houtskool barbecue of serveren wij onze authentieke Indonesische gerechten op een vers broodje. Een unieke beleving dus voor de bezoekers van jouw evenement.

Streef jij naar een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers van jouw evenement? Neem dan contact op met ons en wie weet staan wij met onze saté of authentieke Indonesische gerechten op de volgende editie van jouw evenement!