Het verhaal van Lukkien

Een Unieke Opdracht

Het is oktober wanneer Lukkien ons benaderd voor een prachtige opdracht. Een bedrijfsevent voor haar honderden medewerkers op locatie in Ede.

Zoals gebruikelijk vervolgde het traject zich met een intakegesprek en een bedrijfsbezoek, waar we nauwlettend luisterden naar de wensen en behoeften van Lukkien. Voor Willy's 2 Go een uitdagende en inspirerende start, en we stonden te popelen om aan de slag te gaan.

Met deze informatie in handen zijn we direct ons netwerk van lokale ondernemers gaan raadplegen. Een foodplein van diverse foodtrucks en een thema in de vorm van apres-ski zijn geboren.

Het resultaat was een onvergetelijk event waarbij meer dan 200 medewerkers van Lukkien hebben genoten van heerlijke gerechten, geïnspireerd op het apres-ski thema. Als Willy's 2 Go hebben we niet alleen de culinaire invulling verzorgd, maar ook de volledige voorbereiding, organisatie, coördinatie op de dag zelf, en zelfs de opruim- en afvalverwerkingswerkzaamheden achteraf op ons genomen. Op die manier hebben we ervoor gezorgd dat het evenement soepel verliep en dat Lukkien en haar medewerkers zorgeloos konden genieten van een culinaire middag vol gezelligheid!

Wat Zegt Lukkien?

''Ik ben zeer tevreden over de diensten van Willy's 2 Go catering. Ze hebben ons geholpen bij het organiseren van twee geslaagde bedrijfsfeesten bij Lukkien in Ede. Van het begin tot het eind was alles perfect geregeld, met een heldere communicatie en het meedenken in het thema van de feesten. Het personeel was bekwaam en vriendelijk, en ook werd er prima rekening gehouden met dieetwensen van de gasten. Ik kan Willy's 2 Go catering aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare cateringdienst.''

Jos Brouwer, Lukkien Ede