Arrangement

Naast de culinaire gerechten is er bij Willy's 2 Go de mogelijkheid om jouw gelegenheid compleet te maken met drankassortiment bij jou op locatie. Voorzien van een steigerhouten bar zorgen we dat de logistiek en service rondom jouw drankvoorziening soepel verloopt. De combinatie van onze materialen, benodigdheden, kennis en ervaring zetten wij graag in om jullie gasten te laten genieten van een gevarieerd assortiment.

Heb ik wel voldoende frisdranken? Is het bier wel voldoende koud? Is er nog wel een supermarkt open als we toch te weinig hebben? Wij besparen jullie deze stressvolle momenten graag.

Image

Cocktails

Onze selectie van cocktails (en extra's) voegen een vleugje luxe en sfeer toe aan jouw gelegenheid. De cocktails worden door ons personeel geserveerd vanuit onze eigen cocktailbar en kunnen tegelijkertijd worden opgediend.

Kies je voor een cocktail als welkomstdrankje, serveer je ‘m tijdens een gezamenlijk toostmoment of sluit je de avond er mee af? Onze cocktails zijn niet zomaar een drankje, maar brengen jouw gelegenheid naar een ‘next level’. Ze zijn de kers op de taart van jouw gelegenheid. Of moeten we zeggen: de passievrucht op de Pornstar Martini ;) 

Image 1
Image 2
Image 3
Image

Wij Ruimen Op

Natuurlijk ruimen wij alles netjes op. Bekijk hieronder andere mogelijke zaken waarbij wij u kunnen helpen.